Duurzaamheid gefotografeerd

Als fotograaf werk ik met een breed scala aan klanten, van bruiloften, portertten en evenementen tot bedrijfsshoots. Eén van mijn recente opdrachten is voor BINBIN, een bedrijf dat zich richt op het maken van circulaire en modulaire afvalbakken. Wat deze afvalbakken zo bijzonder maakt, is dat ze niet alleen een goede look hebben, maar ook nog eens volledig circulair!

Steeds meer scholen, bedrijven en andere organisaties ontdekken de voordelen van deze geweldige afvalbakken en schaffen ze aan. BINBIN’s bakken passen naadloos in elke omgeving, van moderne kantoren tot openbare ruimtes, dankzij hun strakke en functionele ontwerp. Bovendien dragen ze bij aan een duurzamere toekomst, omdat ze ontworpen zijn met het oog op hergebruik en het minimaliseren van afval.

Het is inspirerend om als fotograaf dit soort innovatieve producten vast te leggen en de groei van BINBIN van dichtbij mee te maken. Hun afvalbakken zie ik inmiddels overal terugkomen, en ik ben trots dat ik kan bijdragen aan hun visuele presentatie.

Deel deze pagina: